Uusimmat

Sonos täydentää tarjontaansa kompaktilla Sub Mini -subwooferilla

13.09.2022 16:20 Muropaketin toimitus

Sonos-mallistossa on jo useampiakin kohtuullisen kokoisia soundbar-kaiuttimia. Nyt niiden toistoa on mahdollista täydentää myös pienikokoisella subwooferilla. Sub Mini osuu noin 500 euron hintaluokkaan.

Sonos Sub Mini on langaton subwoofer, joka on vähemmän yllättäen saanut inspiraationsa Sonos Subista. Uutuusmalli on suunnattu erityisesti aikaisemmin julkaistujen Beam- ja Ray-soundbarien ja Sonos One -kaiuttimien matalien äänien toiston täydentämiseen.

Subwoofer perustuu kaksoiskaiutinrakenteeseen, ja sen kaiuttimet on suunnattu sisäänpäin. Valmistaja kertoo tiedotteessaan, että signaaliprosessointi maksimoi bassovasteen. Sub Mini lisätään kodin äänijärjestelmään Sonos-sovelluksen avulla, ja sen ääntä voi hienosäätää Trueplay-toiminnan myötä. Toiston ilmoitetaan ulottuvan jopa 25 hertsiin. Subwooferin korkeus on 30,5 senttimetriä, ja se on halkaisijaltaan 23 senttimetriä.

”Suoratoiston uudella aikakaudella laatu korvaa määrän. Suoratoistoalustat panostavat kokonaisvaltaisiin viihde-elämyksiin ja asettavat myös äänenlaadulle entistä korkeampia vaatimuksia. Sub Mini täydentää Sonosin monipuolista kotiteatterituotteiden valikoimaa ja tarjoaa kuuntelijoille elokuvateatteritason äänen”, kertoo Maxime Bouvat-Merlin, Senior VP of Hardware & Operations, Sonos.

Uuden subwooferin värivaihtoehdot ovat mattamusta ja valkoinen. Sonos Sub Mini on ostettavissa 499 euron hintaan 6. lokakuuta alkaen.