Uusimmat

Suunnolta uusi Vertical -urheilukello – Seikkailuun sopivan kellon akkua voi täydentää myös auringonvalolla

09.05.2023 14:17 Muropaketin toimitus

Suomessa sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla valmistettu Suunto Vertical tulee myyntiin kahtena eri perusmalliversiona 16. toukokuuta. Uusi seikkailukello on suunniteltu ensisijaisesti retkeilyyn ja tavoitteelliseen harjoitteluun.

Suunto tuo markkinoille uuden Suunto Vertical -urheilukellon. Suurella 1,4-tuumaisella näytöllä varustetussa kellossa on edistykselliset kartta- ja navigointitoiminnot sekä huippuluokan akunkesto. Lisäksi kellon titaaniversio latautuu auringonvalossa.

Suunto Vertical -kello on valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai titaanista. Titaanista valmistetuissa kelloissa on auringonvaloa hyödyntävä latausominaisuus. Erilaisten rannekkein myötä on saatavilla kaikkieen kahdeksan erilaista versiota, joista neljä on valmistettu teräksestä (599 €) ja toiset neljä titaanista (799 €).

“Suunto Vertical on niille, jotka pysyvät liikkeessä ja ovat aina valmiita haastamaan itsensä. Kellon kestävä muotoilu, jykevä koko ja kaikkialla maailmassa toimivat offline-maastokartat kertovat kellon käyttäjälle kaiken tarpeellisen”, kertoo Suunnon tuotepäällikkö Petri Lehtovirta.

Kellon sisältämät uudet yksityiskohtaiset offline-maastokartat täydentävät Suunto-sovelluksen navigointitoimintoja. Kellon käyttäjä voi hyödyntää kartta- ja navigointipalveluita veloituksetta kaikkialla maailmassa. Reittien etsiminen ja suunnittelu onnistuu Suunto-sovelluksessa lämpökarttojen, 3D-karttojen ja tienpinnan kuvausten ansiosta, ja valmiin reitin voi synkronoida kellon kanssa.

Titaanista valmistetun, auringossa latautuvan uutuuskellon akku kestää jopa 85 tuntia jatkuvaa harjoittelua tarkasta sijainnin seurannasta tinkimättä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kellon akku kestää jopa 60 tuntia. Pidemmän akunkeston tour mode -tila mahdollistaa jopa 500 tuntia jatkuvan harjoittelun seurannan. Päivittäisessä käytössä tour mode -tilassa kello kulkee mukana jopa 60 päivää ilman latausta, titaanista valmistettu versio jopa vuoden. Painoa kellolla on titaanisena 74 grammaa ja teräksisenä 86 grammaa.

Päivittäisen aktiivisuuden seurantaan kelloista löytyy mittaus muun muassa askeleille, sykkeelle, unelle, kaloreille ja stressille. Urheilutiloja kellossa on 97 erilaista ja lisäksi on mahdollisuus luoda omia mukautettuja tiloja. Suunnon uusi Training zone -ominaisuus mahdollistaa kuormituksen, edistymisen ja palautumisen seurannan sekä pääsyn unianalyysiin ja tekoälyä hyödyntävän Suunto-valmentajan vinkkeihin. Kello on myös vesitiivis sataan metriin asti. Paikannusta varten Suunto Vertical voi muodostaa yhteyden jopa viiteen satelliittijärjestelmään (Gps, Glonass, Galileo, Beidou, Qzss) ja jopa 32 yksittäiseen satelliittiin samanaikaisesti.

Suunto Vertical -urheilukello on nyt tilattavissa ennakkoon. Kello tulee myyntiin Suunnon verkkokauppaan ja jälleenmyyjille 16. toukokuuta alkaen.