Uusimmat

Väitetty neljännen sukupolven Moto G esiintyy vuotaneissa livekuvissa

18.04.2016 12:48 Juha Kokkonen

moto-g-4th-gen-180416

Kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa on kiertänyt hetken aikaa pari kuvaa tunnistamattomasta älypuhelimesta, jonka väitetään olevan Motorolan tuleva neljännen sukupolven Moto G -malli. Kuvista uutisoi luotettavista vuodoistaan viime vuosina tunnetuksi tullut Steve Hemmerstoffer NoWhereElse-sivustollaan.

Puhelin ei näy kuvissa kokonaan, mutta niistä käy silti hyvin ilmi laitteen muotoilu sekä etu- ja takakuoren keskeiset yksityiskohdat. Etupuoli näyttäisi olevan kokonaan lasin peitossa ja näytön alapuolelta löytyy pyöreäkulmaisen neliön mallinen kehys, joka on ilmeisesti sekä kotinäppäin että sormenjälkitunnistin. Takakuoren puolivälissä on tuttu Motorolan M-logolla varustettu kuoppa ja yläosassa kameran melko suurikokoinen pystysuuntainen koristekehys.

Neljännen sukupolven Moto G:n julkaisusta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta joidenkin huhujen mukaan se tulisi tapahtumaan touko-kesäkuussa. Hinnan odotetaan olevan hieman edeltäjämallia kalliimpi. Joidenkin tietojen mukaan Moto G:stä saattaa olla tulossa kaksi eri versiota.