Uusimmat

VentureBeat: Google Chromecast Ultran ulkonäkö julki ennen virallista esittelyä

26.09.2016 20:27 Pekko Lainiala

Google Chromecast Ultra

Lukuisista mobiilialan vuodoista tunnettu Evan Blass on tänään paljastanut 4.10. julkistettavan Chromecast Ultran ulkonäön VentureBeat-sivustolla julkaistussa artikkelissa. Lokakuun alussa järjestettävässä tapahtumassa tullaan tiettävästi näkemään ainakin uudet Pixel-puhelimet, Google Wifi, Chromecast Ultra sekä mahdollisesti tietoa uudesta Andromeda-käyttöjärjestelmästä.

Ulkonäön lisäksi Blassin artikkeli antaa varmistuksen sille, että laite tulee saapumaan markkinoille juurikin nimellä Chromecast Ultra. Hintatasosta on annettu aiemmin arvio Android Policen toimesta, ja kyseisen sivuston mukaan myyntihinta tulisi olemaan 69 dollaria.

Suuremman hinnan myötä myös laitteen suorituskyky paranee siten, että sitä voidaan käyttää 4K-tasoisen videomateriaalin suoratoistamiseen.

Ohjelmistopuolella laitteen kerrotaan käyttävän versiota 1.21. Kyseinen versio on jo jaossa beeta-asteisena normaalin Chromecastin käyttäjille ja sen kerrotaan muuttavan kaikki ohjelmiston Chromecast-logot kuvassakin näkyvään ”G”-logoon. Tämä antaa vahvistusta sille, että laite tosiaan nähtäisiin lokakuun alun tilaisuudessa. Myös tulevat Pixel-puhelimet käyttävät tiettävästi samaa logoa.