Uusimmat

Xiaomin uusi Watch S3 -älykello pyrkii tuomaan tyyliä arkikäyttöön – vaihdettava kellokehys on näyttävä ulkonäkökikka

Kuva: @ Xiaomi

25.02.2024 18:05 Kai Taipale

Juuri kansainvälisille markkinoille julkaistu Xiaomi Watch S3 on monipuolinen älykello, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännölliset ominaisuudet.

Xiaomi Watch S3 -älykellon ytimessä on 1,43-tuumainen AMOLED-näyttö. Ilmaisia kellotauluja onkin valittavissa melkoinen määrä, nimittäin jopa yli 180 erilaista vaihtoehtoa.

Toinen perinteinen tapa muokata kellon ulkonäköä on hihnan vaihtaminen. Näitäkin tulee saataville useita erilaisia tutussa, 22 millimetrin kiinnityskoossa.

Kuva: @ Muropaketti

Selvästi omanlainen tapa muokata ulkoasua on mahdollisuus vaihtaa kellokehys. Tarjolla on vähintään muutamia erilaisia tyylejä kellokehälle. Vaihtaminen onnistuu vain napsauttamalla edellinen pois ja uusi tilalle.

Kellossa käytetään Xiaomin HyperOS-käyttöjärjestelmää. Sen myötä käytettävissä ovat yhdellä kädellä hoituvat toiminnot, kuten puheluiden hylkääminen tai sään tarkistaminen.

Kellon akun kapasiteetti on 486 milliampeerituntia. Kellolle luvataan myös pitkää, jopa 15 päivään yltävää akunkestoa.

Kestävyydeltään Xioami Watch S3 on 5ATM-luokiteltu vedenpitäväksi 50 metriin asti. Kellon mitat ovat 47 x 47 x 12 millimetriä ja paino 44 grammaa.

Xiaomi Watch S3 tarjoaa myös yli 150 urheilulajin seurannan, mukaan lukien uudet talviurheilutilat. 12-kanavainen sykkeenseurantamoduuli ja uniaputoiminto tuovat terveydenvalvonnan uudelle tasolle.

Xiaomi Watch S3 -älykellon hinta on 169 euroa ja sen myynti alkaa 26. päivä helmikuuta.

Kai Taipale

"Olen pitkän linjan tekniikkatoimittaja, ja olen toiminut Muropaketin laitetesteistä vastaavana tuottajana vuodesta 2017. Pitkä pätkä työuran alusta hurahti puolestaan MikroBitissä. Olenkin työskennellyt tavalla tai toisella koko 2000-luvun erilaisten laitteiden kanssa, vastuullani on ollut tuotteita pc-komponenteista äänentoistoon ja vähän kaikkea siltä väliltä. Vahvimmat mielenkiinnon kohteet liittyvät mobiililaitteisiin ja äänentoistoon kuulokkeista kotiteattereihin. Sohvalla kuluu ensisijaisesti draamasarjoja ja urheilua, aktiivisemmat tunnit kuluvat esimerkiksi lenkkipolulla. Omassa käytössä on monipuolisesti laitteita eri merkeiltä aina Applesta Xiaomiin."

Muropaketin uusimmat