Uusimmat

OnePlus Z -puhelinmallista vuoti tosielämän kuva

30.04.2020 18:19 Muropaketin toimitus

OnePlus 8 -mallistoon odotettiin ennalta OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro -mallien lisäksi myös edullisempaa OnePlus 8 Lite -mallia. Laitetta ei kuitenkaan julkistettu vielä tässä kuussa muiden mallien mukana. Nyt puhelimesta on vuotanut tosielämän vuotokuva.

Huhujen mukaan OnePlus 8 Lite myöhästyi koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Aikaisemman vuodon mukaan laitetta ei ole kuitenkaan kuopattu, vaan se saattaa ilmestyä heinäkuussa OnePlus Z -nimellä. Väitettä tukee myös TrueTechin uusi vuotokuva, jossa laite väitetysti esiintyy.

Kuvan perusteella laitteessa olisi tasainen näyttöpaneeli ja näytön yläreunassa keskelle sijoitettu näyttöreikä etukameraa varten. Näytön koko tulee todennäköisesti olemaan 6,4 tai 6,5 tuumaa ja virkistystaajuus 90 hertsiä.

Mikäli aiemmat huhut pitävät paikkansa, tulee OnePlus Z olemaan OnePlussan ensimmäinen puhelin, jossa ei käytetä Snapdragon-suoritinta. Jo viime vuoden puolella vuotaneiden teknisten tietojen mukaan puhelimessa olisi sen sijaan MediaTek Dimensity 1000L -suoritin.