Uusimmat

Samsung Galaxy Fold -puhelin julkaistaan viimein syyskuussa

26.07.2019 16:01 Muropaketin toimitus

Samsung Galaxy Fold -puhelinta vaivanneet ongelmat on vihdoin saatu korjattua ja puhelimen on määrä saada julkaisunsa syyskuussa.

Galaxy Foldin oli alun perin määrä ilmestyä jo huhti-toukokuun vaihteessa. Samsung joutui kuitenkin siirtämään puhelimen julkaisua eteenpäin, kun ennakkoon lähetetyt testikappaleet hajosivat testaajien käsissä lähes itsestään.

Galaxy Foldia vaivasi kaksi ongelmaa. Testaajat poistivat epähuomiossa näyttöä suojanneen pysyväksi tarkoitetun kalvon, jonka lisäksi esimerkiksi hiekka pääsi saranassa olleesta suojaamattomasta alueesta näytön alle.

Samsungin tiedotteen mukaan näyttöä peittävää suojakalvoa on paranneltu ja suurennettu pelkästään näytön kattavasta suojasta Galaxy Foldin runkoon saakka siten, ettei sen irrottaminen ole enää yhtä helppoa.  Saranassa ollut reikä, josta esimerksi hiekka saattoi päästä näytön alle, on tukittu. Myös näyttöä on vahvistettu uusilla metalliosilla.

Samsung ei ole vielä vahvistanut Galaxy Foldin tarkkaa julkaisupäivää. Puhelimen saatavuudesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Muropaketin uusimmat