Uusimmat

Samsung lopettaa virallisesti Galaxy Note -brändin

04.03.2022 18:05 Muropaketin toimitus

Samsungin Galaxy Note -brändi on saavuttanut päätepisteensä. Se kuitenkin jatkaa elämäänsä toisessa muodossa.

Samsungin älypuhelimista vastaava johtaja Roh Tae-moon kertoi toimittajille Mobile World Congress 2022 -tapahtumassa, että Galaxy Note tunnetaan ​​vastedes nimellä Ultra. Tae-moon viittaa tällä Galaxy S:n Ultra-versioon, jollainen on aiemmin tässä kuussa julkaistu Galaxy S22 Ultra.

Samsung esitteli alkuperäisen Galaxy Note -puhelimen IFA Berlinissä vuonna 2011. Tuolloin massiivinen 5,3 tuuman näyttö ja kynä, jota Samsung kutsui nimellä S Pen, herätti ihmetystä.

Jotkut kyseenalaistivat Samsungin aikeet tehdä älypuhelin niin suurella näytöllä, mutta epäilijät hiljenivät pian, sillä kuluttajat ottivat sen hyvin vastaan. Alle kaksi kuukautta julkaisun jälkeen Samsung ilmoitti toimittaneensa yli miljoona Note-laitetta.

Note osoittautui kaupalliseksi menestykseksi, joka tasoitti tietä nykyaikaisille puhelimille, joissa on entistä suurempia näyttöjä. Nykyisin 5,3 tuuman näyttöä ei voi pitää erikoisena ilmestyksenä.

Noten poistumisesta takavasemmalle huhuiltiin vuonna 2020. Asia sai vahvistuksen viime elokuussa, kun Samsung ilmoitti, ettei se aio esitellä uutta Note-laitetta.