Uusimmat

Samsung työskentelee ennennäkemättömän Galaxy-puhelimen parissa

23.11.2019 08:22 Muropaketin toimitus

Puhelinvalmistajien toiveissa on luoda laitteisiinsa näyttöjä, jossa ei olisi ollenkaan surureunoja. Nyt on visioitu Samsungin mahdollinen näyttöratkaisu.

Samsungin odotetaan tuovan ensi vuonna markkinoille ainakin seuraavat kolme lippulaivapuhelinta – Galaxy S11, Fold 2 ja Note 11. Erityisesti taittuvanäyttöiseen Fold-mallin odotetaan muuttuvan merkittävästi, mutta jossain vaiheessa on kuitenkin tulossa myös ennennäkemättömän erilainen Galaxy-puhelin. Samsungin aiemmin tänä vuonna paljastuneessa patenttihakemuksessa esiteltiin puhelinmalli, jonka näyttö ulottuu kaikkien reunojen yli.

Hollantilainen LetsGoDigital-julkaisu tekikin patentin pohjalta konseptikuvan mahdollisesta tulevasta puhelimesta. Julkaisun visioimassa puhelimessa ei ole lainkaan fyysisiä nappeja – virtuaaliset napit on aseteltu näytön reunoille. Kamera on sijoitettu oletetusti näytön alle.

Puhelimen reunojen yli kaartuvien näyttöjen yleistymistä edistäisi näyttövalmistajien näytöt, joissa on sisäänrakennettu kamera. Lasivalmistajien puolestaan pitäisi pystyä rakentamaan vahvempia laseja näyttöihin.

Alla olevan konseptikuvan kaltaisia puhelimia tuskin nähdään Samsungilta vielä ensi vuonna.

View post on imgur.com

View post on imgur.com