Uusimmat

Samsung vahvisti: Galaxy Note 10 julkaistaan elokuussa

02.07.2019 20:39 Muropaketin toimitus

Samsung on kutsunut mediaa elokuun seitsemäntenä päivänä New Yorkissa järjestettävään Unpacked-julkistustapahtumaan, jossa nähdään Galaxy Note -sarjan seuraava jäsen tai jäsenet. 

Useiden vuotojen perusteella Samsungilta olisi tänä vuonna luvassa tavallisen Galaxy Note 10:n lisäksi suurikokoisempi Galaxy Note 10 Plus tai Pro -malli. Puhelimista saatetaan nähdä myös 5G-versiot.

Kutsukirjeessä näkyy ikonisen S-Pen-kosketuskynän lisäksi kameran linssi. Vuotokuvien perusteella Galaxy Note 10 -malleissa nähdään näytön yläreunan keskelle sijoitettu etukamera, mutta on vaikea sanoa, vihjaako linssin kuva siihen vai johonkin muuhun kameraan liittyvään ominaisuuteen.

Note 10 -mallissa on todennäköisesti 6,3-tuumainen näyttö, kun taas isokokoisemmassa malliversiossa näytön koko on ennakkotietojen mukaan 6,75 tuumaa. Puhelimien kokojen eron voi nähdä yllä olevassa mallinnoksessa. Note 10 -mallissa on näillä näkymin kolmoiskamera, kun taas Plus-variantissa on pääkameran linssejä on neljä. Kummassakaan mallissa ei ole 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää.

Molempien mallien suorittimena toimii todennäköisesti markkina-alueesta riippuen joko Snapdragon 855 tai Exynos 9820.

Muropaketin uusimmat