Uusimmat

Testissä Acer Predator 8 -taulutietokone: ”Sopii parhaiten pelifanaatikoille”

06.06.2016 12:24 Pekko Lainiala

acer-predator-8-20052016

Acer esitteli Predator 8 -pelitaulutietokoneen syyskuussa 2015 IFA-messujen kynnyksellä järjestetyssä julkistustilaisuudessa. Kyseessä on pelaajille suunnattu taulutietokone, jonka ulkonäkö jatkaa Predator-mallistosta tutulla aggressiivisella ja massasta erottuvalla tyylillä.

Huomion arvoisia erikoisominaisuuksia ovat neljä eteenpäin suunnattua kaiutinta, pelikäyttöä silmällä pitäen varusteltu IPS LCD -näyttö sekä kaksi värinämoottoria, jotka antavat pelin tiimellyksessä palautetta esimerkiksi konsolipuolelta tuttujen ohjaimien tavoin.

acer-predator-8-001-03062016

Laitteen pakkaus noudattaa mallistolle uskollisesti punamustaa teemaa. Pakettiin ei olla pakattu ylimääräisiä herkkuja: sisältönä on microUSB-kaapeli, verkkovirtalaturi, ohjekirjaset sekä itse laite.

Artikkelissa tutustutaan laitteeseen yleisesti ja pelaamisen kantilta, minkä jälkeen suoritetaan akkukesto- sekä suorituskykymittaukset ja tehdään loppuyhteenveto. Mittauksissa käytettiin verrokkina Samsungin 8-tuumaista Galaxy Tab S2:ta, joka on kirjoitushetkellä noin 50 euroa kalliimpi kuin Acerin Predator 8, mutta ei ole erityisesti suunnattu pelaamiseen.

Sisältö

  1. Esittely ja pakkaus
  2. Ulkonäkö ja tekniset ominaisuudet
  3. Kamera
  4. Käyttöjärjestelmä & Suorituskyky- ja akkukestomittaukset
  5. Yhteenveto

Pekko Lainiala

Muropaketin uusimmat