Uusimmat

Uudet vuotokuvat paljastivat Google Pixel 3 Lite XL:n olemassaolon

10.12.2018 08:51 Muropaketin toimitus

Edullisemmasta Google Pixel 3 Litestä on nähty huhuja jo aiemmin. Nyt uusi vuoto paljastaa, että Googlelta lienee luvassa myös suurempi Google Pixel 3 Lite XL.

91Mobilesin vuotamissa renderöidyissä kuvissa nähdään sekä Google Pixel 3 Lite että tätä suurempi Lite XL. Ulkoisesti molemmat mallit muistuttavat tavallisia Pixel 3 -malleja, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa muutamia eroja.

Kummassakaan Pixel 3 Litessä ei ole Pixel 3 XL:n tavoin näyttölovea. Lite-malleissa on kuitenkin hieman suuremmat näytön reunat ja vain yksi kaiutin. Lisäksi edullisempiin malleihin on mahdutettu 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Pixel 3 Liten näytön koko lienee 5,5 tuumaa, siinä missä Lite XL:n näyttö on kuusi tuumaa. Molempien näyttöjen resoluution odotetaan olevan FullHD+.

Aiemman vuodon perusteella Pixel 3 Lite tarjoaa Snapdragon 670 -suorittimen sekä muista Pixel 3 -malleista tutun 12 megapikselin kameran, joka on pärjännyt testeissä hienosti. Puhelimen hinnaksi on arvioitu noin 400-500 euroa, mutta sen julkistusajankohdasta ei ole vielä tietoa.