Uusimmat

Vivon Apex-konseptipuhelimesta tuleekin totta

11.03.2018 10:10 Muropaketin toimitus

Vivo esitteli MWC 2018 -tapahtumassa Apex-nimistä konseptipuhelinta, jonka oli tarkoitus olla vain teknologiademo. Ilmeisen hyvää palautetta saanut puhelin muuntuukin nyt todelliseksi tuotteeksi.

Puhelimessa esiteltiin esimerkiksi näyttölasin alta sormenjäljen lukevaa tekniikkaa, piiloon rungon sisälle painuvaa selfiekameraa ja ääntä puhelimen ruudun välityksellä soittavaa SoundCasting-tekniikkaa.

Kiinalaisvalmistaja on nyt ilmoittanut Kiinassa aloittavansa puhelimen valmistamisen tämän vuoden puolivälissä, kertoo PhoneArena. Vivo on myös kertonut, että lopullisen puhelimen järjestelmäpiiriksi on valittu Qualcommin Snapdragon 845.

Tällä hetkellä puhelimen näytön ja etupaneelin suhde on ennätysluokkaa: 91 prosenttia. Valmistaja on kuitenkin ilmoittanut pyrkivänsä venyttämään tämän aina 98 prosentin lukemaan asti. Yksi tempuista on edellämainittu selfiekameran upottaminen laitteen sisään, josta se ponnahtaa ulos vain tarvittaessa. Tekniikkaa koskevan patentin omistaa yllättäen Essential, jolla saattaa olla oma toiveensa lisenssimaksuista asiaa koskien.