Uusimmat

23 miljoonan dollarin The International 2017 ratkeaa tulevana yönä – suomalaispelaajan joukkue taistelee voitosta

12.08.2017 13:43 Muropaketin toimitus

Palkintopotilla mitattuna kaikkien aikojen suurin esports ja Dota 2 -turnaus, The International 2017, ratkeaa tulevana yönä.

The International 2017 päättyy nyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, sillä turnaus on edennyt vaiheeseen, jossa mukana on enää kolme joukkuetta. Joukkueista kaksi, jo finaalipaikkansa varmistanut Newbee sekä LGD.ForeverYoung koostuvat kiinalaispelaajista. Mukana kolmen parhaan joukossa on kuitenkin myös suomalaisittain hyvin mielenkiintoinen, Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen edustama kansainvälinen yhdistelmäjoukkue Team Liquid.

The Internationalin viimeinen päivä alkaa tänään kello 20 suomen aikaa, kun Team Liquid kohtaa LFY:n häviäjien lohkon finaalissa. Paras kolmesta -ottelun voittaja etenee finaaliin ottamaan mittaa Newbeestä, siinä missä häviäjä lähtee kotiin yli 2,5 miljoonaa dollaria rikkaampana.

Turnaus huipentuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 01 alkavaan finaaliin, jossa Newbee kohtaa pronssiottelun voittajan. Finaali pelataan paras viidestä -formaatilla, ja sen voittaja palkitaan huimalla 10 750 921 dollarin pääpalkinnolla. Toiseksi sijoittunut joukkue saa puolestaan 3 909 426 dollaria. Pelejä voi seurata alla näkyvän streamin kautta.

Katso suoraa videota dota2ti www.twitch.tvsta