Uusimmat

Age of Empires II:n tekoäly oikeasti huijasi – syksyllä ilmestyvän Definitive Edition -version ei tarvitse

26.06.2019 12:45 Muropaketin toimitus

Syksyllä ilmestyvä Age of Empires II: Definitive Edition panostaa niin vahvaan tekoälyyn, että se voittaa vanhat huijaritekoälyt.

Jos olet joskus pelannut vuonna 1999 ilmestynyttä Age of Empires II -stategiaklassikkoa ja ajatellut, että tietokoneen ohjastama vastustaja varmasti huijaa, olet täysin oikeassa. Forgotten Empires -studion perustaja Bert Beeckman myöntää asian tulevaa Age of Empires II: Definitive Editionia koskevassa haastattelussa.

”Vanhaa tekoälyä tarkastelemalla on selvää, että se huijasi”, Beeckman kertoo Eurogamerille. ”Se totaalisesti huijasi. Mutta se ei huijaa enää.”

Yksi syksyllä ilmestyvän Definitive Edition -version muutoksista onkin uusittu tekoäly, joka pelaa sääntöjen mukaan.

”Jos laitat yhden huijaamattoman Definitive Editionin tekoälyn seitsemää alkuperäistä huijaritekoälyä vastaan, se pyyhkii niillä lattiaa. Vaivatta. Joka kerta”, kuvailee  Beeckman. ”Tekoäly on niin hyvä, että voit katsoa sen pelaamista ja oikeasti oppia pelaamaan peliä.”

Age of Empire II: Definitive Edition tukee 4K-kuvanlaatua ja sisältää alkuperäisen pelisisällön ohella täysin uuden kampanjan. Alla olevalta trailerilta näet esimakua siitä, miltä peli näyttää entistä ehommassa ulkoasussa.

Muropaketin uusimmat