Uusimmat

Aleksibn edustama OG murskasi Encen joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa – ”Pakko myöntää, se tuntui hyvältä”

01.02.2020 18:47 Muropaketin toimitus

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG kohtasi tänään Encen Ice Challenge 2020 -turnauksessa. Paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa OG kaatoi Encen suoraan kartoin 2-0. 

Joukkueiden välillä on varsinkin suomalaisnäkökulmasta jännitettä, sillä Aleksib potkittiin viime vuoden lopulla ulos Encestä ja korvattiin Miikka ”suNny” Kempillä. Sen jälkeen Aleksib jatkoi uraansa OG:n rosterissa.

Pelaajavaihdoksen jälkeen Encen menestys turnauksissa on kuitenkin ollut vaisua. OG:lla pelit ovat kuitenkin sujuneet varsin hyvin. OG oli selvästi vahvempi myös tänään, sillä ensin OG kaatoi ensin Encen jatkoajalla Train-kartassa erin 19-17 ja toisena pelatussa Overpassissa erin 16-7.

HLTV:n haastattelussa Aleksib myönsi, että joukkueiden välinen kohtautuminen oli hänelle henkilökohtainen haaste ja että hän oli valmistautunut peliin vielä tavallistakin enemmän. ”Pakko myöntää, että tuntui hyvältä voittaa vanhat joukkuetoverit kaiken sen jälkeen mitä on tapahtunut. Olen iloinen kaikista niistä faneista, jotka tukevat minua ja OG:ta.”