Uusimmat

Syyskuussa ilmestyvä Assassin’s Creed: Origins tulee olemaan yksinpeli

16.06.2017 10:02 Muropaketin toimitus

Ubisoft on vahvistanut Assassin’s Creed: Originsin olevan yksinpeli, mutta pelistä löytyy myös yksinpeliä täydentäviä online-elementtejä.

Egyptiin sijoittuva Assassin’s Creed: Origins ei tule sisältämään varsinaista moninpeliä tai co-op-pelimuotoa, raportoi VG247. VG247-sivuston haastatteleman, AC: Originsin kehityksestä vastaavan Ashfar Ismailin mukaan AC: Origins sisältää kuitenkin jonkinlaisia pelikokemusta täydentäviä online-elementtejä. Ismail ei kuitenkaan tarkentanut, mitä online-elementit tarkoittavat käytännössä.

Uutinen ei ole varsinaisesti yllättävä, sillä Assassin’s Creed -sarja on aiemmissakin osissa keskittynyt lähinnä yksinpeliin. Esimerkiksi AC: Black Flagin moninpeli ei koskaan kerännyt valtavaa suosiota.

Ismail kertoi VG247-sivuston haastattelussa myös, että pelaajan ohjaama protagonisti tulee vaihtelemaan Assassin’s Creed: Originsin aikana. Ismail ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, palataanko Originsissa Assassin’s Creed -sarjan ensimmäisistä peleistä peräisin olevaan ideaan, jossa peli siirtyy välillä menneisyydestä nykyaikaan.

Assassin’s Creed: Origins julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle syyskuun aikana.