Uusimmat

Bayonetta- ja Nier-kehittäjä lupaa seuraavan projektin mulistavan toimintapelit

14.05.2018 09:05 Muropaketin toimitus

PlatinumGames-studion johtava kehittäjä on vihjaillut tekeillä olevasta projektista, josta edes kaikki studion työntekijät eivät vielä tiedä.

PlatinumGames tunnetaan esimerkiksi Bayonetta-peleistä sekä viime vuotisesta Nier: Automatasta, mutta studion tekeillä olevista projekteista ei vielä tiedetä paljonkaan. Parhaillaan Platinumilla on kehitteillä Nintendo Switchille ilmestyvä Bayonetta 3, sekä kaksi julkistamatonta indiepeliä.

Nyt yksi studion perustajista ja pääkehittäjistä, Hideki Kamiya, on kommentoinut tekeillä olevaa peliään. PC Gamerin mukaan Kamiya on kertonut kehittävänsä peliä, ”joka kääntää toimintapelit päälaelleen”.

Mitään tarkempaa muun muassa Okamin (2006) ja Devil May Cryn (2001) pääkehittäjänä tunnettu Kamiya ei uudesta projektista vielä paljasta. Hänen mukaansa jopa monet PlatinumGamesin työntekijät on pidetty toistaiseksi pimennossa asiasta.

Studion kehitysjohtajan Atsushi Inaban kerrotaan myös tarjonneen omat vihjailunsa. Inaban kerrotaan sanoneen japanilaisessa BitSummit-tapahtumassa, ettei PlatinumGames pyri tarkoituksella tekemään vain combo-pohjaisia toimintapelejä, joista heidät tunnetaan. Inaba haluaa omien sanojensa mukaan kehittää innovaatioita, ja hänen kommenttinsa saattavatkin vihjata, ettei studion seuraava peli muistuta paljonkaan aiempia hittipelejä.

Muropaketin uusimmat