Uusimmat

E3: Fallout 76 sai uuden trailerin, julkaisupäivän ja runsaasti lisätietoja

11.06.2018 06:10 Muropaketin toimitus

Bethesda on juuri julkaissut rutkasti lisätietoja ja pelikuvaa tulevasta Fallout 76 -pelistä.

Bethesda Softworksin Los Angelesissa järjestetty E3-tilaisuus on juuri päättynyt, ja monien julkistusten ohessa tilaisuudessa kerrottiin paljon myös tulevasta Fallout 76 -pelistä. Kokosimme yhteen tärkeimmät tiedot.

Kuten ennakkoon huhuttiin, on Fallout 76 todellakin online-selviytymispeli. Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard kuitenkin painotti E3-esittelyssä, että peli on pelattavissa myös kokonaisuudessaan yksinpelinä.

Fallout 76 sijoittuu Länsi-Virginian osavaltioon, ja sen lähtöpaikkana toimiva Vault 76 on Falloutin maailman ensimmäinen avautuva bunkkeri. Niinpä pelissä päästäänkin ensimmäisen kertaa pelisarjan historiassa tutkimaan postapokalyptista joutomaata ennen kuin ihmiset alkoivat rakentaa muista peleistä tuttua yhteiskuntaa.

Howard kertoi esittelyssä myös, että Fallout 76:ssa voi koska tahansa siirtyä pelaamaan ystäviensä kanssa yhdessä, ja pelihahmon kehitys kulkee mukana, pelasipa sitten yksin tai yhdessä. Pelissä pääsee myös rakentamaan suojia Fallout 4:n (2015) tapaan, mutta rakennusaluetta ei ole rajoitettu, ja rakennelmia voi myös jälkikäteen siirtää.

Bethesda julkisti samalla myös Fallout 76:n ilmestymispäivän. Uudenlainen Fallout-kokemus julkaistaan jo tänä vuonna, 14. marraskuuta. Pelistä näytettiin uusi traileri, ja alta voit katsoa sen ohella myös pelin huikean Power Armor Edition -erikoisversion esittelyn.

E3-tilaisuudessa näytettiin myös pelikuvaa ja tarkempia esittelyitä Fallout 76:n ominaisuuksista. Alimpana oleva E3-video on ajoitettu alkamaan kohdasta, jossa Todd Howard aloittaa Fallout 76:n esittelyn.