Uusimmat

EA-pomo vastaa uuden Command and Conquerin saamaan kritiikkiin: ”Meidän on kunnioitettava mobiilipelejä yhtä paljon kuin konsolipelejä”

28.06.2018 12:10 Muropaketin kesätoimitus

Viime E3-messuilla julkistetulla Command and Conquer: Rivalsilla oli kaikki ässät hihassaan. Tai ainakin siihen asti, kunnes klassikkostrategian paljastettiin saavan jatkoa yksinomaan mobiililaitteilla.

Mobiililaitteille vahvistettu Command and Conquer: Rivals on kuohuttanut sarjan faneja puolin ja toisin. EA:n suunnittelijapomo Patrick Söderlund on pyrkinyt tarkentamaan sarjalle valittua suuntaa antamassaan haastattelussa. Söderlund kertoo, että Command and Conquerin jatkuminen mobiilina tuntui enemmänkin luonnolliselta tavalta kehittää sarjaa askeleella eteenpäin ja kasvattaa sarjan fanikantaa entisestään.

Mobiilin mies näkeekin tätä nykyä maailman suurimpana pelialustana, jolle kehitettyjä pelejä tulisi voida jo kunnioittaa siinä missä konsolipelejäkin. Esimerkkinä hän mainitsee Epicin Fortniten, joka on onnistunut niittämään suosiota myös iOS- ja Android-laitteilla. Söderlundin haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan GamesIndustyn sivulta.