Uusimmat

Gamescom 2018: Suomalaisen Housemarquen battle royale -peli Stormdivers sai uuden trailerin

21.08.2018 14:02 Muropaketin toimitus

Muun muassa Nex Machinasta tutun suomalaisstudio Housemarquen tuleva battle royale -peli Stormdivers sai Gamescomeilla uuden trailerin.

Suomalainen Housemarque tunnetaan muun muassa loistavasta mutta huonosti myyneestä Nex Machina -arcadepelistä. Pelistudio on kuitenkin kehittänyt jo viimeisen kolmen vuoden ajan Stormdivers-nimistä kolmannesta persoonasta kuvattua Battle Royale -räiskintää. Nyt pelistä on julkaistu uusi traileri Gamescom-messujen yhteydessä.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa scifi-teemaisessa Stormdiversissä huipputeknologisiin pukuihin sonnustautuneet ihmiset taistelevat elintilastaan toisiaan vastaan noin 50-60 hengen otteluissa. Perinteiseen battle royale -tyyliin pelimaailmasta löytyy aseita ja tarvikkeita, mutta myös pukuihin lisäominaisuuksia tuovia augmentaatioita.

Housemarquen Mikael Haverin mukaan Stormdiversistä kehitetään hyvin kilpailullista ja muita battle royale -pelejä nopeatempoisempaa kokonaisuutta. Pelin Early Access -testivaihe alkaa PC:llä tulevana talvena, joko tämän tai ensi vuoden puolella.