Uusimmat

Ysäri on täällä taas, sillä Jazz Jackrabbit ja Epic Pinball ovat nyt saatavilla GOG.comista

30.11.2017 22:11 Muropaketin toimitus

Digitaalisesti pelejä myyvä GOG on tuonut myyntiin uuden tiukan kattauksen 1990-luvun pelejä: Jazz Jackrabbit, Jazz Jackrabbit 2 sekä Epic Pinball ovat nyt tarjolla GOG.comissa. Jackrabbiteja ei ole koskaan aiemmin ollut tarjolla digitaalisilla pelikaupoilla.

Vieläkö muistat Jazz Jackrabbitin, tuon värikkään tasohyppelypelin pc:lle 1990-luvun puolivälistä? GOG on julkaissut Jazz Jackrabbitin ja sen jatko-osan sivuillaan, ja kauppaa niitä alennettuun hintaan joulukuun seitsemänteen päivään saakka. Jackrabbiteja ei ole koskaan aiemmin näkynyt kaupan moderneissa pelien nettikaupoissa. Kumpikaan peli ei ole Steamissa tarjolla.

Jazz Jackrabbit on Epic Gamesin julkaisema peli ajoilta jolloin yhtiön nimi oli vielä Epic MegaGames. Tarkemmin sanottuna Jazz on Cliff Bleszinskin tekemän kehitystyön tulos. Myöhemmin Bleszinski siirtyi työskentelemään Unrealin, Gears of Warin sekä Lawbreakerin pariin, ja mies on lisäksi tunnettu demoskenestä. Jazz Jackrabbit oli ensimmäisiä sivusta kuvattuja tasohyppelyitä pc:lle ja se oli valtaisa menestys.

Jazz Jackrabbit 2:n GOG-version kyljessä tulee mukana JJ2+ -modi, joka on Jazz Jackrabbit -yhteisön vuosia kestäneen kehitystyön lopputulema. Sen ansiosta pelaajat pääsevät kokeilemaan laajennettuja moninpeliominaisuuksia ja muita pelitiloja. Lisäksi se korjaa monia bugeja ja tarjoaa työkaluja joilla pelata yhteisön kehittämää sisältöä.

Muropaketin uusimmat