Uusimmat

E3: Rutkasti pelikuvaa ja uusi traileri scifi-trilleri Detroit: Become Humanista

14.06.2017 09:43 Muropaketin toimitus

Quantic Dreamin tekeillä olevasta scifi-pelistä Detroit: Become Human nähtiin E3-messuilla runsaasti uutta materiaalia.

Heavy Rain (2010) ja Beyond: Two Souls (2013) -peleistä tunnetun David Cage ja hänen Quantic Dream -studionsa kehittämä Detroit: Become Human -peli on ollut runsaasti esillä parhaillaan järjestettävillä E3-messuilla. Tapahtumassa peli sai uuden trailerin, jonka lisäksi näet alta liki 20 minuuttia tuoretta pelikuvaa.

Detroit: Become Human on sekä interaktviinen draama että toimintaseikkailu. Pelin scifi-tarinassa androidit ja ihmiset elävät rinnakkain lähitulevaisuuden maailmassa, ja pelaajan valinnat vaikuttavat suoraan siihen, kuinka useiden hahmojen risteytyvät tarinat etenevät.

Detroit: Become Humanin on määrä ilmestyä vielä tänä vuonna PlayStation 4:lle.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat