Uusimmat

Huhu: Onko 20-vuotias Ape Escape -pelisarja palaamassa?

24.06.2019 11:00 Muropaketin toimitus

Ape Escapelle omistettu Twitter-tili saattaa vihjailla PlayStationin pitkäikäisen pelisarjan paluusta.

Ape Escape -sarja täytti juuri pyöreitä, sillä alkuperäinen pleikkaripeli näki ensi kertaa päivänvalon touko-kesäkuussa 1999 markkina-alueesta riippuen. Nyt SIE Japan Studion pelisarja osoittaakin pitkästä aikaa elonmerkkejä.

Kuten Eurogamer kertoo, on Twitteriin avattu käyttäjätili, joka pohtii ensimmäisessä postauksessaan, vieläkö joku mahtaa Ape Escapen karanneita apinoita jahdata. Sittemmin tilillä on ainakin mainostettu pelisarjan 20-vuotistapahtumia Japanissa, ja SIE Japan Studion virallinen Twitter-tili on myös ryhtynyt seuraamaan sitä. Kaikki viittaa siihen, että kyseessä on vähintään puolivirallinen Twitter-tili.

Näyttää siis siltä, että jotain elämää Ape Escapen leirissä todellakin on havaittavissa. Toistaiseksi on kuitenkin mahdotonta sanoa, onko pelisarja todella tekemässä paluuta vai jääkö tämä vain väliaikaiseksi nostalgiahuumaksi.

Ape Escape -sarjassa julkaistiin vuosien varrella neljä pääpeliä, viisi spin off -peliä ja myös viisi bilepeliä. Edellisestä pelistä, PS3:lle julkaistusta PlayStation Move Ape Escapesta on kuitenkin vierähtänyt pian jo kahdeksan vuotta.

Alta näet tuoreen Twitter-tilin huomiota herättäneen ensimmäisen twiitin.

Muropaketin uusimmat