Uusimmat

Klassinen Intellivision-konsoli tekee comebackin uudessa muodossa – vain yksinoikeuspelejä, huokeat hinnat, ei DLC:tä

23.10.2018 13:30 Muropaketin toimitus

1970-luvun lopulla ilmestynyt Intellivision konsoli syntyy uudelleen modernina retrokonsolina, joka saapuu kauppoihin vuonna 2020.

”Teemme konsolin, jonka vanhemmat haluavat ostaa, emme sellaista, jota heitä pyydetään ostamaan”, julisti pelimuusikko ja toimitusjohtaja Tommy Tallarico viikonloppuna järjestetyssä Retro Gaming Expo -tapahtumassa Polygonin mukaan.

Tallarico esitteli paikan päällä Intellivision-klassikkokonsolin uutta tulemista, joka tunnetaan nimellä Intellivision Amico. Vuonna 1979 ilmestyneen Intellivisionin uusi versio on tulossa kauppoihin alustavasti 10. lokakuuta vuonna 2020, ja sen hinnan pitäisi olla noin 130-155 euroa.

Tällä hetkellä Intellivisionilla on suuret suunnitelmat Amicolle. Luvassa on moderni retrokonsoli, jolle ilmestyy ainoastaan yksinoikeuspelejä. Nämä pelit voivat olla uudelleensuunniteltuja versioita Intellivisionin ja Atarin klassikoista, tai kokonaan uusia pelejä. Konsoli sisältää ilmestyessään joukon valmiiksi asennettuja pelejä, ja ainakin parikymmentä täysin uutta peliä pitäisi olla saatavilla Amicon verkkokaupasta heti laitteen ilmestyessä.

Suunnittelijat myös lupaavat, että Amico-pelien hinnat ovat 2,60 euron ja 6,59 euron väliltä, eli hyvin huokeita. Lisäksi he julistavat, etteivät mitkään pelit sisällä DLC-laajennuksia tai pelinsisäisiä ostoksia.

Amicon pelejä ohjataan kahdella langattomalla Bluetooth-ohjaimella, jotka ladataan kätevästi konsolin päällä olevalla telakalla. Ohjaimissa on myös pienet kaiuttimet ja mikrofonit, sekä liikkeentunnistus- ja värinäominaisuudet. Amico tarjoaa lisäksi oman saavutusjärjestelmänsä ja leaderboardit parhaille tuloksille.

Alta näet Amico-konsolin trailerin, jolla kerrotaan paljon tietoja laitteesta ja annetaan myös esimakua peleistä.