Uusimmat

Koko viikko pikapelaamista hyvään tarkoitukseen: Games Done Quick käynnistyi eilen

24.06.2019 09:16 Muropaketin toimitus

Pikapelitapahtuma Summer Games Done Quick käynnistyi eilen sunnuntaina ja jatkuu koko viikon. Tapahtumassa kerätään jälleen varoja hyväntekeväisyyteen.

Kahdesti vuodessa järjestettävän speedrun-tapahtuma Games Done Quickin kesäversio on käynnistynyt eilen sunnuntaina, 23. kesäkuuta. Pikapelaaminen jatkuu lähes koko viikon, aina seuraavaan sunnuntaiaamuun saakka.

Ohjelmassa on kymmenittäin kiehtovia pikapelisessioita alkuperäisestä NES-konsolin Castlevaniasta aina The Legend of Zelda: Breath of the Wildiin. Joukkoon mahtuu niin suuria klassikkopelejä kuin pienempiäkin julkaisuja, ja pelaajat yrittävät rikkoa myös monia erilaisia ennätyksiä. Esimerkiksi Dark Soulsista nähdään myöhemmin viikolla pelkkiin boss-taisteluihin keskittyvä speedrun.

Koko tapahtuman voi seurata suorana streamina Games Done Quickin Twitch-kanavalta, jonka näet myös alta. Tapahtuman aikataulu löytyy tämän linkin takaa, ja kaikki ajat on ilmoitettu kätevästi Suomen kanssa samassa ajassa.

Tänä vuonna Summer Games Done Quick kerää varoja Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Uutisen kirjoitushetkellä koossa on jo yli 120 000 dollaria.

Katso käyttäjän GamesDoneQuick suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv