Uusimmat

Laajennus nosti World of Warcraftin tasokattoa – nopein pelaaja saavutti sen vain neljässä tunnissa

15.08.2018 10:00 Muropaketin toimitus

World of Warcraft -pelaaja Gingillä meni vain muutama tunti saavuttaa korkein mahdollinen taso tuoreen laajennuksen ilmestyttyä.

MMO-roolipelien jättiläinen World of Warcraft (2004) on juuri saanut seitsemännen laajennuksensa Battle for Azerothin, ja yksi lisäosan uudistuksista oli pelihahmojen tasokaton nostaminen 120:een. Yksi pelaaja on kuitenkin jo osoittanut, ettei uuden maksimitason saavuttaminen tuota suunnitelmalliselle pelaajalle suuria haasteita.

Polygon kertoo, että pelaaja nimeltä Gingi saavutti tason 120 ajassa neljä tuntia ja 17 minuuttia. Pelisivuston mukaan useimmilta muilta nopeiltakin pelaajilta on mennyt samaan temppuun kuusi tai seitsemänkin tuntia.

Ennätys ei kuitenkaan ollut vain hyvää tuuria ja pelitaitoa, vaan se vaati myös tarkkaa suunnittelua. Gingi ja hänen pelitoverinsa olivat säästäneet sopivasti tehtäviä, joista he saivat heti kokemuspisteitä laajennuksen tullessa linjoille. Loput pisteet Gingi sai Battle for Azerothin uusia tehtäviä suorittamalla.

Battle for Azeroth on nyt saatavilla World of Warcraftille PC:llä ja Macilla. Laajennus tuo peliin muun muassa kaksi uutta mannerta, uusia rotuja ja tietysti paljon uusia tehtäviä. Alta näet laajennuksen trailerin.

Muropaketin uusimmat