Uusimmat

Luulitko olevasi kovakin Pokémon Go -pelaaja? Tällä isoisällä on 11 puhelinta pelissä samaan aikaan

10.08.2018 21:45 Muropaketin toimitus

Taiwanilainen Pokémon Go -mestari 11 puhelimella ja käyttää peliin yli tuhannen euron verran rahaa kuussa.

Yksikin Pokémon Go -peli riittää pitämään useimmat pelaajat kiireisinä, mutta taiwanilainen Chen San-yuan on toista maata. Taipeissa asuvalla isoisällä (joka ei ilmesesti kerro tarkkaa ikäänsä haastattelijoille) on nimittäin samaan aikaan 11 puhelinta pelissä. Jokaisessa pyörii siis oma Pokémon Go -peli omalla käyttäjätilillään.

Intohimoinen pelaaja on herättänyt Kotakun mukaan runsaasti huomiota Redditissä, ja hänestä on uutisoinut myös BBC. Kaverin tekniikkana on ajella pyörällä, johon on kiinnitetty alla olevan videon mukaan yhdeksän puhelinta. Samaan aikaan hänellä on vielä pari muutakin luuria, joilla pelaamissaan peleissä hän ei vielä ole omasta mielestään tarpeeksi pitkällä.

BBC:n mukaan Chen myös käyttää peliin yli 1100 euron verran rahaa kuukaudessa, eli ihan halpa harrastus ei ole kyseessä. Ja tietysti puhelimiinkin uppoaa rahaa.

Alla olevalla hauskalla videolla Chen kertoo pitävänsä Pokémon Gosta, koska hän voi sen avulla ”löytää yhteyden ihmisiin ja ennaltaehkäistä Alzheimerin tautia”.