Uusimmat

Mieletön rajapyykki saavutettu: PlayStation 4 -konsoleita on toimitettu jo 100 miljoonaa kappaletta

31.07.2019 11:00 Muropaketin toimitus

PlayStation 4 voi pian ohittaa Nintendo Wiin ja alkuperäisen Pleikkarin myydyimpien konsoleiden listalla.

Sony on julkistanut tuoreimpia myyntilukuja, jotka osoittavat PlayStation 4:n ohittaneen juuri merkittävän rajapyykin. Kuten Kotaku kertoo, on PS4-konsoleita toimitettu jälleenmyyjille jo 100 miljoonaa kappaletta.

On hyvä korostaa, että lukema koskee Sonyn myymiä konsoleita. Kuluttajille asti on tuoreimman, vuodenvaihteessa kerrotun tiedon mukaan ehtinyt vasta vajaat 92 miljoonaa konsolia.

Sadan miljoonan toimitusluvuilla PlayStation 4:n voi ennustaa pian nousevan historian myydyimpien konsoleiden listalla. Toistaiseksi PS4 on listan kuudennella sijalla, mutta sen edellä olevaa Nintendo Wiitä on myyty noin 101,6 miljoonaa kappaletta ja alkuperäistä PlayStationia 102,5 kappaletta.

Voikin pitää hyvin todennäköisenä, että PS4 ohittaa vielä molemmat näistä alustoista.

Kotaku kertoo myös, että PS4 on saavuttanut tuoreimman virstanpylvään nopeammin kuin Nintendo Wii tai kaikkein aikojen myydyin pelikonsoli PlayStation 2. PlayStation 5:n odotetaan kuitenkin ilmestyvän jo ensi vuonna, joten vaikuttaa epätodennäköiseltä, että PS4 tulisi ohittamaan PS2:n historiallisia, 155 miljoonan myyntilukuja.