Uusimmat

Minecraft-elokuvan peräsimestä potkittu ohjaaja katkerana: “Warner Bros voi haistaa pitkän paskan”

24.02.2020 16:07 Muropaketin toimitus

Aiemmin Minecraft-elokuvaa tekemässä ollut It’s Always Sunny in Philadelphia -sarjan luoja Rob McElhenney kertoo kyllästyneensä siihen, kuinka Warner Bros -tuotantoyhtiö kohteli häntä.

It’s Always Sunny in Philadelphia -sarjasta tunnettu Rob McElhenney on paljastanut, mitä hänen Minecraft-elokuvalle kävi. Hän sai myytyä ajatuksen pelielokuvasta Warner Bros -tuotantoyhtiölle, joka takasi projektille noin 150:n miljoonan euron rahoituksen.

Elokuvaan oli yhdessä vaiheessa kiinnitetty Steve Carrell erääseen pääosaan, mutta tilanne muuttui merkittävästi, kun Warner Bros päätti vaihtaa McElhenneyn pois vetovastuusta, ja uudeksi ohjaajaksi valittiin Peter Sollett. Syynä tähän oli se, että Warner Bros kierrätti elokuvien rahoituksesta päättäviä johtajia.

“Warner Bros saa haistaa pitkän paskan. Pidän Minecraftista hyvin paljon, ja erityisesti siitä, ettei pelissä ole kerrontaa, vaan kaikki painottuu avoimeen pelimaailmaan. Se mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet toteuttaa itseään, joka etenkin tänä päivänä hyvin tärkeää, koska monet kokevat suurta voimattomuuden tunnetta”, McElhenney sanoi haastattelussa.

Sollettin Minecraft-elokuvan pitäisi näillä näkymin tulla teattereihin vuonna 2022. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.