Uusimmat

Muistatko 2000-luvun vaihteen Rollcage-pelit? Räiskintäajopelien seuraaja vyöryy useille alustoille syksyllä

06.08.2018 10:04 Muropaketin toimitus

Pitkään early access -versiona PC:lle myyty ajopeli Grip saa marraskuussa virallisen julkaisun ja saapuu samalla myös konsoleille.

Attention to Detail -studion kehittämät Rollcage-ajopelit olivat yhdistelmä futuristista kilpa-ajoa ja ajoneuvojen välistä taiselua, jossa ei ohjuksia säästelty. 2000-luvun vaihteessa PC:lle ja PlayStationille ilmestynyt pelisarja kuitenkin katosi jo toisen osan jälkeen, ja pelit elävät enää lähinnä pelaajien muistoissa.

Jonkin aikaa sitten PC:lle kuitenkin ilmestyi Steam Early Accessin kautta ajopeli Grip, jonka kerrotaan suoraan olevan Rollcagen henkinen perillinen. Nyt peli on viimein saanut virallisen julkaisupäivänsä, jolloin se saapuu myös konsoleille.

Grip julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille 6. marraskuuta. Peli sisältää 22 rataa sekä 15 ajoneuvoa, ja se tarjoaa paitsi 10 pelaajan online-kilpailut, myös jopa neljän pelaajan split screen -moninpelin. Switch-versiossa jaetulta näytöltä pääsee tosin pelaamaan vain kaksi pelaajaa.

Alta näet Caged Element -studion kehittämän ja Wired Productionsin julkaiseman pelin tuoreimman trailerin.