Uusimmat

Ohjaaja vahvistaa: Uncharted-peleihin perustuva elokuva seuraavaksi työn alla

11.08.2018 14:17 Muropaketin toimitus

Naughty Dogin hittipeleihin perustuva Uncharted-elokuva on seuraavana ohjaaja Shawn Levyn työlistalla. Elokuvan pääosaan on kiinnitetty Spider-Man -tähti Tom Holland.

Uncharted-pelien pohjalta on ollut tekeillä elokuva jo jonkin aikaa, mutta sen aikataulusta ei ole saatu tarkempaa tietoa. Nyt ohjajaa Shawn Levy on tarjonnut päivityksen asiasta, kertoo Comic Book Movie.

Muun muassa Night at the Museum ja Real Steel -elokuvista tunnettu Levy toteaa tuoreessa haastattelussa, että Uncharted on seuraavana vuorossa hänen useista projekteistaan.

”Juuri nyt lähimpänä käynnistymistä on Uncharted”, Levy toteaa.

Ohjaaja toteaa, että projekti riippuu vielä aikatauluista ja roolituksesta, mutta hän kehuu elokuvan käsikirjoitusta ja kertoo olevansa innoissaan elokuvasta. Uncharted-sankari Nathan Draken rooliin on kiinnitetty tuorein Spider-Man -näyttelijä Tom Holland.

Comic Book Movien mukaan Holland on parhaillaan kiireinen Spider-Man: Far from Home -elokuvan kuvauksissa, ja Levyä puolestaan työllistää Stranger Things -tv-sarjan kolmas tuotantokausi. Unchartedin tuotannon odotetaan kuitenkin käynnistyvän vuonna 2019, jolloin elokuva voisi saada ensi-iltansa aikaisintaan vuonna 2020.

Naughty Dog -studion kehittämä Uncharted on yli 10-vuotias pelisarja, joka lukeutuu PlayStationin menestyneimpiin yksinoikeuspeleihin. Uncharted-pelejä on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Muropaketin uusimmat