Uusimmat

Ice Age 2: The Meltdown (DS, GBA, GC, PS2)

04.07.2006 12:45 Muropaketin toimitus

Ice Age 2-animaatio pyörii paraikaa elokuvateattereissa. Sen siivittämänä ovat pelikauppoihin päätyneet myös pakolliset lisenssipelit. Elokuvalisenssiin pohjautuvat pelit ovat kuitenkin viime aikoina tuntuneet aikaisempia esityksiä paremmilta, lähinnä King Kongin ansiosta. Ice Age 2: The Meltdown ei nouse kärkijoukkoon, mutta sitä pelaa ihan mielellään – kunhan ei vaan odota mitään mullistavaa.

Pelissä kerätään tammenterhoja ja seikkaillaan jääkautisissa maisemissa. Suurin osa ajasta tutkitaan ja loikitaan, mutta välillä pitää nahistella.

Pääosassa on animaatiosta tuttu rumansöpö rottaorava. Elukka osaa perusliikkeiden, hyppelyn ja kiipeilyn, lisäksi myös härnätä ilkimyksiä hännällään, hiipiä, leikkiä kuollutta ja vainuta piilotetut tammenterhot sekä uida ja sukeltaa hyisessä vedessä.

Ice Age 2toimii ihmeen mukavasti. Ohjaus on riittävän tarkkaa, ja vaikkei peli mitään uutta ja ihmeellistä vähän vanhemmille pelaajille tarjoakaan, päähahmon hellyttävä ulkomuoto vetoaa.

Pienempiä pelaajia ajatellen peli on mainiota viihdettä. Se on kuitenkin kokonaan englanninkielinen.

Vaikka vain harvoissa kohdissa tulee ongelmia, välianimaatioista on vaikea nauttia, jos ei ymmärrä kuulemaansa. Se tarkoittaa, että pelin ääninäyttelijöitä, kuten Dennis Learya, osaavat arvostaa ainoastaan kielitaitoiset.

3 pistettä

Lyhyesti: Samannimiseen animaatioelokuvaan perustuva kiva tasohyppely lapsille. Suurin miinus käännöksen puutteesta.

Järjestelmä: DS, GBA, GC, PS2
Ikäsuositus: S-3
Julkaisu: myynnissä
Pelaajia: 1
Verkkopeli: ei
Testasi: Harro Grönberg

Muropaketin uusimmat