Uusimmat

Pelipalvelut muuttavat jo pelien suunnittelua, kertoo tulevan verkkopelin kehittäjä

28.01.2020 16:00 Muropaketin toimitus

Ninja Theory -studion mukaan tulevan Bleeding Edge -pelin suunnittelussa on otettu huomioon myös Xbox Game Passin tilaajat.

Hellblade: Senua’s Sacrificesta tunnettu Ninja Theory valmistautuu julkaisemaan pian Bleeding Edge -nimisen verkkotoimintapelinsä. Tuoreessa haastattelussa kehittäjät kertovat, että pelin saapuminen heti kättelyssä myös Xbox Game Pass -palveluun on vaikuttanut hieman jopa pelisuunnitteluun.

”Jos tulet peliin Game Passin kautta, et ehkä tiedä paljonkaan tämän tyylisistä peleistä, ja voi olla hankalampaa päästä mukaan”, kuvailee luova johtaja Rahni Tucker VG24/7:n mukaan.

Tuckerin mukaan kehittäjät ovatkin panostaneet suunnittelussa matalaan aloituskynnystä, joka ottaa huomioon myös täysin kokemattomat pelaajat. Peli sisältää tutoriaalin lisäksi muun muassa Dojo-tilan, jossa pelaajat voivat harjoitella tekoälyn ohjaamien vihollisten kanssa.

Bleeding Edge on melee-taisteluun perustuva verkkomoninpeli, joka ilmestyy 24. maaliskuuta PC:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat