Uusimmat

Activision perusti uuden studion – työstää nyt uutta AAA-luokan peliä

Kuva © Activision

17.05.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Activision perusti Elsewhere Entertainmentin luomaan “genren määrittelevän AAA-pelin”.

Activision on kertonut perustaneensa Varsovaan uuden pelistudion, joka saa lisäapua Yhdysvalloista. Studion nimi on Elsewhere Entertainment, ja se on “keskittynyt kehittämään uuden kerrontaan pohjautuvan ja genren määrittelevän AAA-pelin”.

Elsewhere Entertainment on Activisionin on osa Activision Blizzardia, joka puolestaan on Microsoftin omistuksessa. Uudesta studiosta on kertonut Comicbook.

“Ruohonjuuritasolta rakennettu Elsewhere Entertainment on ensiluokkainen ja itsenäinen studio, joka on omistautunut luomaan ympäristön, joka inspiroi uskaliaisiin ja monipuolisiin ideoihin”, Activision on kirjoittanut blogissaan.

Activisionin mukaan tiimin tärkeä tehtävä on ”kannustaa kaikkia tutkimaan ja osallistumaan luovasti, jotta saadaan aikaiseksi toimiva perintö, joka resonoi pitkälle pelien ulkopuolelle”.

Tiimiin kuuluu kehittäjiä, jotka ovat olleet aikaisemmin esimerkiksi The Last of Usin, Unchartedin, The Witcherin, Cyberpunk 2077:n, Tom Clancy’s The Divisionin ja Far Cryn kimpussa.

LUE MYÖS: Microsoftin Bobby Kotickille maksama summa kattaisi Tango Gameworksin ja Arkane Austinin työntekijöiden palkat yli 17 vuodeksi