Uusimmat

Arnold huutaa tuskissaan: uudelleenlämmitellystä Total Recall -elokuvasta tehdään selain-MMO

09.11.2011 14:00 Tero Lehtiniemi

Taannoinen, surullinen Conan-elokuvaversiointi ei ilmeisesti ollut elokuvantekijöille tarpeeksi hyvä muistutus siitä, että tiettyihin asioihin ei kannata koskea. Ensi vuonna luvassa on nimittäin toiseeks Arska-klassikon, eli Total Recallin uudelleenlämmittely. Mikä pahinta, pelille ollaan puuhaamassa selainpohjaista MMO:ta. Ja arvatkaa mitä? Se on F2P!

Itse pelin tekee kiinalainen ZQGame, Sonyn vastatessa julkaisuhommista. Pelin pohjana tulee olemaan erityisesti sitä varten tehty moottori, jonka pitäisi pystyä suoriutumaan vaativistakin 3D-ympäristöistä pelkällä selainalustalla. Sony Picturesin Mark Chaplanin mukaan Total Recallin tunnettu nimi yhdistettynä ZQGamen ja SEE asiantuntevuuteen on erinomainen pohja perinteistä MMO:ta ja erilaisia sosiaalisia pelejä yhdistävälle pelikokemukselle.

En taida olla ainoa joka ei ole aivan täysin vakuuttunut julkistuksesta, mutta peli nyt joka tapauksessa on tulossa. Itse leffahan on Die Hard 4.0:sta ja Underworldista tutun Len Wisemanin ohjaama, ja vara-Arnoldina häärää Colin Farrell. Eipä siitä sen enempää.

Lähde: Shack News

Lue myös

Domen arvosteluviikko 44/2011: testissä mm. Age of Empires Online, BF3, Skyrim, Renegade Ops…

Ensimmäinen kuva uudesta Alan Wakesta julki

Logitech G13 -pelinäppäimistö – onko mininäppiksestä hyötyä?

Skyrim pätsitään heti

Muropaketin uusimmat