Uusimmat

Arvostelupäivitys: ”Destinystä on kasvanut oikeasti hyvä peli, jota Bungie jaksaa vaalia ja rakastaa”

01.04.2016 18:15 Jukka O. Kauppinen

Taas on aika jakaa laajennettua viisautta. Juho Anttila astui Destiny-räiskintäpelin maailmaan reilusti jälkijunassa ja tykkäsi meiningistä kovasti.

Arvosteluihin lisätyt mielipiteet löydät varsinaisen peliarvostelun leipätekstin jälkeen.

Destiny (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Lainaus mielipiteestä:

Vaihdos alkuperäisen Destinyn ja The Taken Kingin välillä on selvästi nähtävissä jo tehtävätarjonnassa. Yhtäkkiä, kesken tarinaa, meininkiin tulee tunnetta ja jännitystä sekä ihan oikeita käänteitä. Ei näillä eväillä vieläkään haasteta Haloja tai muita oikeita tarinavetoisia pelejä, mutta räiskiminen tuntuu lopulta muultakin kuin pelkältä tylsältä grindaamiselta. Siihen saakka, kunnes loppupeli kolkuttelee ja jäljellä on vain raideja, joihin ei yksin ole asiaa ja korkean tason instansseja, joista kiinnostavimmista puuttuu vieläkin kunnollinen ryhmänmuodostusmekaniikka.

Ennen tätä hauskaa ehtii kuitenkin olla monta, monta tuntia. Niin kauan, kun lootti virtaa eikä samaa instanssia ole ehtinyt juoksemaan kymmentä kertaa, pätevä pelituntuma jaksaa pitää kiinni pelissä. Erilaistakin tekemistä on tarjolla riittämiin. Toisten pelaajien metsästäminen Crucible-areenoilla ei ehkä tarjoa maailman parasta moninpelikokemusta, mutta pieninä annoksina meininki jaksaa viihdyttää, etenkin kun palkinnot ovat houkuttelevia. Kun maisemat kyllästyttävät, voi aina vaihtaa planeettaa. Tehtäviä kyllä riittää.

Kyllästyin jo peliin, koska en jaksa enää grindata yksin enkä etsiä raidaavaa porukaa. Tätä lukiessani vilkaisin kuitenkin, mitä on luvassa huhtikuun päivityksessä. Bungie on taas lisäämässä peliin uusia asioita ja korjaamassa juuri niitä juttuja, joiden puute sai minut pistämään pelin uudestaan tauolle.

Juho Anttila

Lue koko arvostelu: Destiny (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

 

Lisää aiheesta

Destiny: The Taken King – vuotta myöhemmin, vuoden myöhässä?

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat