Uusimmat

Arvostelupäivitys: WRC: FIA World Rally Championship 4, NHL 14 ja Super Mario 3D World

10.02.2014 20:00 Jukka O. Kauppinen

Taas lisää jatkavia ja jakavia mielipiteitä peliarvosteluihin! Domen vekkulit maakarit kun eivät malta pitää sormiaan erossa hyvistä peleistä, eivätkä aina huonoistakaan. Niinpä arvosteluja täydentäviä mielipiteitä on tarjolla peleistäWRC: FIA World Rally Championship 4, NHL 14 ja Super Mario 3D World.

Testaajina Leevi Rantala, Juha Somby ja Mikael Miilumäki.

Arvosteluihn lisätyt mielipiteet löydät varsinaisen peliarvostelun leipätekstin jälkeen.

WRC: FIA World Rally Championship 4 (PC, PS3, PSV, Xbox 360) 

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Täytyy kyllä nostaa Milestonelle hattua siitä, että he eivät ole lähteneet mukaan grafiikan kehityksen oravanpyörään. Mitä väliä sillä oikeastaan on, jos peli ei näytä kiiltävän kauniilta kunhan se vain antaa tarpeeksi realistisen ajokokemuksen? Koska realistista ajokokemusta ei kuitenkaan tarjoilla, niin ehkä panostusta olisi kannattanut satsata edes siihen ulkoasuun.

Autot ovat kyllä yksityiskohtaisia, mutta ne radat ovat ankeita ja mielikuvituksettomia. Luulin jo näkeväni harhoja, kun ajoin seitsemättä kertaa identtiseen mutkaan tai shikaaniin.

Leevi Rantala

Lue koko arvostelu: WRC: FIA World Rally Championship 4 (PC, PS3, PSV, Xbox 360) 

NHL 14 (PS3, Xbox 360)

Lainaus kolmannesta mielipiteestä:

Odotukset olivatkin etukäteen hieman kaksijakoiset. Levyä konsoliin tunkiessani kertasin pettymyksiä vuosien varrelta ja mietin, että löytääkö sen takuuvarman maalikikan tekoälyä vastaan jo ensimmäisen pelin aikana. Onneksi peli jo ensimmäinen erä osoitti, että jotain on tehty parempaan suuntaan.

Pelitilanteet elävät huomattavasti enemmän, pelissä on roppakaupalla enemmän aitoja maalintekotilanteita eivätkä maalit tunnu etukäteen scriptatulta ’joka viides veto menee’ -tilanteelta. Tekoälyä on niin ikään parannettu huomattavasti, eikä konsoli matsaa ihan niin epärealistisesti kuin aiemmin. Silti, onhan pelaaminen parhaimmillaan kavereiden kanssa väännettynä.

Juha Somby

Lue koko arvostelu: NHL 14 (PS3, Xbox 360)

Super Mario 3D World (Wii U) 

Lainaus toisesta mielipiteestä:

Ennen Super Mario 3D Worldin saamista omiin käsiini, olin tietyllä tavalla varautunut. Wiille ilmestyneet Super Mario Galaxy-sarjan pelit ovat tallentuneet aivojeni poimuihin pelihistorian merkkiteoksina ja tässä oli nyt seuraava kotikonsolin 3D-Mario. Pelialan suuret lehdet ja nettisivut ylistivät peliä kilpaa, joten pieni hype hiipi myös kuvioihin.

Kun aloin pelaamaan peliä, olin välittömästi myyty. Super Mario 3D World seisoo omilla jaloillaan ja on uusi todiste siitä, että Nintendo tietää miten loistavia pelejä oikein tehdään. Kissapuku on söpöydessään hulppean hauska lisä, aivan kuten monistuskirsikka. Naamalle liimautuu pitkäksi aikaa iloinen virne ja kun sohvalle kutsuu pari kaveria, niin nauru täyttää huoneen.

Mikael Miilumäki

Lue koko arvostelu: Super Mario 3D World (Wii U) 

Mielenkiintoisin mielipide oli...

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat