Uusimmat

Ash Ketchum on vihdoin maailman paras pokémon-kouluttaja – matkaan kului 25 vuotta, mutta sankari lienee edelleen 10-vuotias

11.11.2022 22:30 Muropaketin toimitus

Ash Ketchum ja hänen Pikachu-kumppaninsa ovat vihdoin saavuttaneet Pokémon Ultimate Journeys: The Series -piirretyssä kunnianhimoisen tavoitteensa kasvaa maailman parhaaksi pokémon-kouluttajaksi.

Ash Ketchum ja Pikachu ovat tähdänneet aina huipulle, kuten pokémonin alkuperäisessä tunnusbiisissäkin mainitaan, ”I wanna be the very best, Like no one ever was”.

Odotettu hetki koitti vihdoin tänään, kun Ash voitti vihdoin Pokémon Ultimate Journeys: The Seriesin uusimmassa jaksossa Masters Eight -turnauksen eli omanlaisensa pokémon-maailman maailmanmestaruuden. Periaatteessa hieman vastaavaan tavoitteeseen päästiin myös jo vuonna 2019, kun Ash nappasi pokemon-liigan mestaruuden itselleen Pokémon the Series: Sun & Moon -sarjassa.

Kaikkiaan Ashin seikkailut ovat kestäneet jo yli 25 vuotta, sillä alkuperäinen Indigo League -sarja alkoi jo vuonna 1997. Erikoista kyllä, sankari ei ole siinä ajassa juurikaan vanhentunut. Ashin nykyistä ikää ei varsinaisesti sarjassa alleviivata, mutta vaikuttaa siltä, että sankari pysyy ikuisesti noin 10-vuotiaana.

Muropaketin uusimmat