Uusimmat

Assassin’s Creed Miragesta esiteltiin uusi traileri sekä tarkempia yksityiskohtia

Kuva © Ubisoft

11.09.2022 19:56 Muropaketin toimitus

Assassin’s Creed Miragesta on paljastettu uusi traileri sekä tarkempia yksityiskohtia.

Assassin’s Creed Mirage -pelin suunnittelua johtaa Ubisoft Bordeaux. Se tunnetaan parhaiten Assassin’s Creed Valhalla -toimintaseikkailun Wrath of the Druids -lisäosan kehittäjänä. Assassin’s Creed Mirage vie pelaajan 1000-luvun Bagdadiin, kaupungin kultakaudelle. Peli mukailee sarjan perinteitä nykyaikaistetulla otteella ja yhdistää sen hiippailuun, parkourmaiseen liikkumiseen ja vaivihkaisiin salamurhiin.

Keskushahmona nähdään tavallisesta katuvarkaasta assassiiniksi kasvava Basim Ibn Is’haq, jonka historia on hämärän peitossa. Basimin liittyessä Hidden Ones -salaseuraan hänen opettajana nähdään Emmy-palkitun Shohreh Aghdashloon tähdittämä Roshan. Assassin’s Creed Miragessa ympyrä sulkeutuu, sillä peli on sekä paluu sarjan juurille että kunnianosoitus sen ensimmäiselle ja alkuperäiselle pelille.

Assassin’s Creed Mirage julkaistaan peruspelin lisäksi kahtena erikoisversiona. Näitä ovat pelin lisäksi digitaalisen taidekirjan ja ääniraidan sekä pelin sisäisiä erikoisvaatteita sisältävä Deluxe Edition sekä keräilijöille ja tosifaneille suunnattu Collector’s Case. Se sisältää Deluxe-painoksen ohella 32 senttimetriä korkean Basim-figuurin, ainutlaatuisen Steelbook-pelikotelon, minikokoisen taidekirjan, Basimin rintakorun jäljitelmän Bagdadin kaupungin kartan ja valikoidut palat pelin musiikista. Keräilijänversio tulee saataville sekä Ubisoft Store -kauppapaikalle että valikoiduille jälleenmyyjille.