Uusimmat

Asuksen vikkelä 4K QD-OLED -pelinäyttö saapui myyntiin – 240 hertsiä ja 32 tuumaa

Kuva: @ Asus

19.02.2024 15:50 Muropaketin toimitus

Asukselta on tulossa sulavaa pelinautintoa 32 tuuman koossa, mustemaista mustaa unohtamatta.

Asuksen uusi ROG Swift OLED PG32UCDM -näyttö on 4K-tarkkuuden QD-OLED-näyttö. Nvidia G-Sync-yhteensopivuuden tarjoava näyttö tarjoaa paitsi erinomaisen tarkkuuden niin myös sulavuutta.

G-Syncin ja AMD FreeSync Premium Pron lisäksi sulavaa tunnelmaa tuo 240 hertsin virkistystaajuus, joka kelvannee useimmille vaativillekin pelaajille. Vasteaika on niin ikään pätevä 0,03 millisekuntia (GtG).

1000 nitin huippukirkkauden tarjoava näyttö tarjoaa Asuksen ylisanojen mukaan mustemaisen mustan, ja näyttö täyttää myös VESA DisplayHDR 400 True Black -vaatimukset. Tietotekniikkajätti kertoo pikseleiden olevan näytön ainoa valonlähde, ja käyttäjän pitäisi huomata heti näytön tarjoamat edut.

Kuva: @ Asus

Luvassa on mustemaisen mustan lisäksi 99 prosentin DCI-P3 väriavaruus ja 10-bittiset värit. Asus kertoo Quantum Dot -tekniikan auttavan entistä kirkkaampien värien, optimoidun alipikseliasettelun ja tekstin selkeyden suhteen.

Näytön erikoisuutena käyttäjä voi valita kuva-alan kooksi 24,5 tuuman eSports-tilan tai 27 tuuman tilan. Erinäisten asetusten säätämisessä auttaa ROG DisplayWidget Center -ohjelmisto, joka sallii asetusten muuttamisen hiirellä näytön valikoiden selaamisen sijaan.

Näyttö huolehtii jäähdytyksestä grafeenikalvon avustuksella ilman tuuletinta. Liitäntöinä löytyy 2 x HDMI 2.1 ja Displayport 1.4 DSC. Lisäksi tarjolla on USB-C 90 watin virransyötöllä, ääniliitäntä ja Smart KVM. Katuhinta Suomessa on osapuilleen 1550 euroa.