Uusimmat

Atari sukeltaa syvälle: uusi Asteroids julkaistiin early accessina

28.03.2015 16:00 Muropaketin toimitus

Minun on tällä hetkellä hyvin, hyvin vaikea ajatella Ataria mitenkään positiivisesti. Monta kertaa identiteettiään vaihtaneella nyky-Atarilla ei ole enää mitään tekemistä sen klassisen vanhan firman kanssa, ja kun firma rupesi myllyttämään vanhaa luottokehittäjäänsä Jeff Minteriä, niin haistakaa jo. Ei ole Atarin peleissäkään ollut kehumista.

Eikä linja näyttäisi tästä korjautuvan. Kummastelin jo aiemmin, että ihme homma, kolikkopeliklassikko Asteroidsista tehdään nyt siis avoimen maailman hiekkalaatikkonettiräiskintä. Kaikkea ne. Saahan pelikonsepteja toki viritellä, mutta kaiken lisäksi Atari näemmä sitten menee aidan matalimmasta kohdasta ja julkaisi pelinsä early accessin kautta keskeneräisenä, viilaamattomana bugiröykkiönä.

Herranjestas. Jos näin isoilla nimillä ratsastavan firman täytyy julkaista peli early accessina, niin eipä tästä voi paljoa odottaa.

En minä kyllä kahtakymppiä viitsisi maksaa paskafirman keskeneräisestä bugipelistä, jota tekee indiekehittäjä, jolla ei ole taustallaan yhtään julkaistua kaupallista peliä.

Lisätietoja: Asteroids: Outpost

Lisätietoja: http://www.asteroidsoutpost.com/