Uusimmat

Batman Arkham -pelien kehittäjien uusin ei ollut esittelykunnossa E3-messuille

14.06.2018 22:19 Muropaketin toimitus

Uusi Rocksteady-peli ei ollut valmiina esitettäväksi tämän vuoden E3-messuille.

Toisin kuin monet huhut lupasivat, ei Rocksteady-studio esitellyt uutta peliä viime viikonlopun E3-messuilla. Näiden huhujen mukaan Rocksteady olisi keskittymässä Man of Steel -peliin. Nyt studion perustaja Sefton Hall on ilmoittanut miksi yrityksensä jätti messut väliin.

“Tiedämme monien olevan pettyneitä siihen, ettemme olleet E3-messuilla tänä vuonna. Koko tiimimme on lukenut lukuisia kommentteja aiheesta, ja me kaikki täällä Rocksteadylla arvostamme hurjasti uuteen projektiin kohdistuvaa mielenkiintoa. Se pitää meidät innostuneina ja saamme entistäkin enemmän motivaatiota tuoda teille sellaisen pelin, josta me kaikki voimme olla ylpeitä. Jaamme pelistä yksityiskohtia heti, kun se on valmis”, julistaa Rocksteadyn johtaja tiedotteessaan.

Rocksteady Games tunnetaan parhaiten Batman Arkham -sarjasta, johon kuuluvat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ja Batman: Arkham Knight.

Koska Arkham-pelit ovat olleet taloudellisesti hyvin menestyneitä ja ne ovat olleet vielä kriitikoidenkin mieleen, on pelistudio monien erilaisten huhujen kohteena. Eräs näistä kertoo, että Rocksteady olisi Supermanin parissa, ja tarkoituksena olisi tehdä Arkham-pelien tyyppinen Man of Steel -peli.