Uusimmat

Battlefield 3 päihitti Modern Warfare 2:n

10.11.2011 10:09 Tero Lehtiniemi

Xbox Liven pelatuimpien pelien kärkipää on viimeisen vuoden verran ollut melkoisen huvittavaa katsottavaa. Listan kärkeä ovat nimittäin pitäneet Call of Duty: Black Ops ja saman sarjan Modern Warfare 2, järkähtämättä. Tätä auvoista ylivaltaa on nyt kuitenkin toden teolla haastamassa DICEn Battlefield 3.

Vaikka Battlefield 3:n tärkein alusta on tekijöiden itsensäkin mukaan PC, tekee Battlefield 3:n Xbox 360 -versio silti historiaa : se onnistui rikkomaan Call of Dutyjen tuplakärjen. Julkaisuviikollaan pelaajatilastojen kolmoseksi ponkaissut Battlefield 3 nimittäin kiilasi toisella viikollaan kakkoseksi, jättäen Modern Warfare 2:n taakseen. Black Opsille Battlefield 3 tosin ei mahda mitään, ja alustapainotukset huomioon ottaen Battlefield 3:n kakkospaikka voi Modern Warfare 3:n takia jäädä lyhytaikaiseksi.

Kunnioitettava saavutus joka tapauksessa, tosin tässä vaiheessa lienee esittää aiheellinen kysymys: kuka jaksaa pelata Modern Warfare 2:sta vielä tänä päivänä? Aika moni, ja se on huolestuttavaa.

Lähde: Major Nelson

Lue myös

Domen arvosteluviikko 44/2011: testissä mm. Age of Empires Online, BF3, Skyrim, Renegade Ops…

Ensimmäinen kuva uudesta Alan Wakesta julki

Logitech G13 -pelinäppäimistö – onko mininäppiksestä hyötyä?

Skyrim pätsitään heti