Uusimmat

Battlefield 4:n päivitys sisältää 30 sivun verran muutoksia

28.10.2015 17:00 Miikka Lehtonen

Battlefield 4 on jo parin vuoden ikäinen peli, mutta nauttii yhä pelaajien huomiosta. Osasyy aktiiviselle pelailulle taitaa löytyä siitä, että EA ja DICE eivät ole hylänneet peliä, vaan päivittävät sitä yhä aktiivisesti.

Tuorein osoitus tästä on Battlefield 4:n syyspäivitys, joka sisältää aika reippaasti erilaisia muutoksia, parannuksia ja tuunauksia. Sen verran reippaasti, että changelog on 30 sivun mittainen. Okei, mukana on myös kuvia ja vähän rivivälejä, mutta silti kyseessä on hyvin mittava ja ennen kaikkea ilmainen päivitys.

Muutoslistalla on bugikorjauksia ja merkittäviä uudistuksia siihen, miten esimerkiksi panssarit toimivat: esimerkkinä mainitaan partiovene, joka ottaa vähemmän vahinkoa, jos osumat tulevat loivista kulmista ja enemmän vahinkoa, jos niitä pääsee paukuttamaan lähempää 90 asteen törmäyskulmaa.

DICEn mukaan tarkoituksena on ollut tehdä useammista pelin ase- ja ajoneuvovaihtoehdoista käyttökelpoisia ja hyödyllisiä vaihtoehtoja. Miten on onnistuttu? Kertokaa toki, yhä peliä aktiivisesti pelaavat.

Lähde: DICE

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat