Uusimmat

Black Friday alkoi jo Xboxin pelikaupassa – 700 alennuksen joukossa hittipelejä alle puoleen hintaan

17.11.2022 16:00 Muropaketin toimitus

Muun muassa uutuuspelit Gotham Knights ja FIFA 23 ovat tuntuvissa tarjouksissa Xbox-konsoleille.

Black Friday -alepäivää vietetään virallisesti vasta ensi viikolla, mutta Xboxin pelikaupassa on jo otettu varaslähtö tarjouskampanjaan. Kuten DualShockers kertoo, on digitaalisella kauppapaikalla yli 700 alennusta, ja niiden joukkoon mahtuu myös aivan uusia pelijulkaisuja.

Esimerkiksi juuri ilmestynyt Gotham Knights kustantaa nyt 44,99 euroa, FIFA 23 vain 41,99 euroa, ja kesällä ilmestynyt kauhupeli The Quarry irtoaa hintaan 37,99 euroa. Keväällä julkaistu Tiny Tina’s Wonderlands kustantaa sekin vain 37,49 euroa, ja hittipeli Halo Infiniten saa hintaan 34,99 euroa.

Lisäksi ylistetty räiskintäseikkailu Deathloop maksaa vain 23,09 euroa, ja Arkane Studosin neljän aiemman pelin huikea paketti Arkane Anniversary Collection maksaa vain 26,99 euroa. Mukana tarjouksissa on siis myös paljon pelipaketteja sekä isompien pelien laajennettuja versioita.

Tarjouksia voi selata Xboxin nettisivuilta, mutta helpointa niitä on tutkia suoraan Xbox konsolin kautta. Tarjoushinnat Xboxin sivujen mukaan voimassa 13 päivää, eli lähes marraskuun loppuun asti.

Muropaketin uusimmat