Uusimmat

Blizzard vahvisti huhut: ihan upouusi morppi tulossa

14.05.2009 13:54 Jukka O. Kauppinen

Pelikansa on partioinut ahkerasti huhumyllyn käytävillä ja yrittänyt seuloa totuuden jyviä huhujen akanoista. Blizzardin uusista peliprojekteista on ollut puhetta jo pitkään ja niistä on löytynyt selkeitä pikkudetaljia ympäri nettiä. Nyt Blizzardin edustaja varmisti projektin – ja antoi siitä jopa hieman tietoja.

Blizzardilla on työn alla täysin upouusi MMO-peliprojekti, joka ei perustu yhteenkään firman aiemmista pelisarjoista.

”Taustatarina, grafiikat ja pelijärjestelmät ovat täysin alusta alkaen luotuja”, kertoi Blizzardin yhteisöjehu Zarhym pelifoorumeilla.

”Pelien kehittäminen vie useita vuosia. Esimerkiksi Diablo III:sta oli tehty jo useita vuosia ennen kuin se julkistettiin. StarCraft II julkistettiin kaksi vuotta sitten eikä se ole vielä edes betassa.”

”Uusi morppimme on vasta pelin tyhjä kuori. Sen luominen on valtava urakka, mutta sellainen jossa olemme todella hyviä”, Zarhym selvittää.

Lähde: Blizzard going the way of SOE?

Lisää aiheesta

Blizzardilla täysin uusi peliprojekti

Kyseessä ei ole World of Warcraftin seuraava laajennusosa, eikä se liity myöskään seuraavan sukupolven massiivimoninpeliin.

Jeff Kaplan jätti World of Warcraftin

Jeff ”Tigole” Kaplan on jättänyt tehtävänsä World of Warcraftin toisena pääsuunnittelijana. Kaplan ei kuitenkaan jätä Blizzard Entertainmentia, vaan siirtyy toisiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Lue myös

Hae ilmaisia peliklassikoita

Kuuntele Rob Hubbardin hittibiisejä – ajalta ennen kuin niistä tuli SIDejä!

Midway-draama jatkuu: ex-pomot ovat korporatiivista jätettä

Tähdet tähdet, nuo Googlen tähdet

Wiikon wanha: Alter Ego, elämäsimulaattorien esi-isä

Muropaketin uusimmat