Uusimmat

Civilization 5 julkistettiin – kuvien kera

18.02.2010 22:12 Jukka O. Kauppinen

2K Games tarjoili pelaajille iloisen yllätyksen suoraan puskista loikkaamalla. Firaxis Games näet työstää Civilization 5 –strategiapeliä. Ja mikä hienointa, peliä ei ole pilattu turhilla modernisoinneilla vaan siinä on astuttu tavallaan jopa pikkuisen takaisinpäinkin. Heksoja, jumpe!

Täysin uudella pelimoottorilla luotu Civilization 5 lupaa muun muassa uusitun taistelujärjestelmän, aiempaa syvemmän diplomatiajärjestelmän ja heksapohjaiset kartat. Grafiikkoja on toki samalla viritelty uusiksi ja eri maiden johtajat pälisevät omilla kielillään.

Peli ilmestyy PC:lle ensi syksynä.

Lisätietoja: http://www.civilization5.com/

Lisää aiheesta

Sid Meier’s Civilization Revolution (PS3, 360)

Supersotilaan ja valtakunnan käskyttämiseen ei tarvita enää näppäimistöä ja hiirtä. Halo teki sen räiskintäpeleille, nyt Sid Meierin Civilization: Revolution tekee saman strategiapeleille – tietokoneiden leipälaji toimii mainiosti myös konsoleilla.

Sid Meierin kuuluisa Civilization-strategiapelisarja laskeutuu pelikonsoleille vastustamattomalla voimallaan. Sarja on ollut yksi tietokonepelien historian suurimmista ja pitkäikäisimmistä menestysteoksista, eikä voittokulku pysähdy konsolipuolellakaan.

Sid Meier’s Civilization IV: Colonization (PC)

Nyt nuhteita 2K Gamesille. Sid Meierin uusvanha loistopeli Colonization päästettiin kauppoihin puolihuomaamatta, ilman rummunpärinää. Niinpä tietous pelistä taisi rajoittua vain vannoutuneisiin faneihin.

Sääli, sillä legendaarisen Civilization-sarjan uusin osa on upea matka pelaamisen ytimeen ja historiallisen strategian maailmaan. Tuolla jossain on uusi manner, joka vain odottaa valloittajaansa.

Lue myös

Arvostelu: Star Trek Online (PC)

Ubisoftin uusi DRM-systeemi on juuri niin kamala kuin pelkäsimmekin

World of Warcraft -pelaaja pahoinpiteli äitinsä, puski seinää ja sai luodista

Xbox Live kohta kännykässä