Uusimmat

CliffyB selittää, miksi räiskintäpelien sankarit ovat kaljuja

04.07.2009 15:00 Miikka Lehtonen

Jos lähdetään etsimään sitä kaikkein stereotyyppisintä Epicin pelihahmoa, se lienisi kalju, parimetrinen ja lihaksikas avaruusmerijalkaväen sotilas. Raamikkuus ja raskas panssarointi selittyvät aihepiirillä, mutta miksi kaikki ovat kaljuja? Onko CliffyB:llä fetissi? Mies paljastaa synkät salaisuutensa!

Pelikehityksen ja sitä työkseen tekevien maailmaan erikoistunut Develop-saitti pääsi haastattelemaan Epic-guru CliffyB:tä. Cliffy mainitsi hukkuvansa projekteihin, sillä hänen mukaansa Epicillä on ainakin viisi rautaa tulessa. Mielenkiintoista. Shadow Complex, Gears of War 3, nimetön selviytymiskauhupeli ja …?

Pelikehityksen ohella Cliffy puheli myös kaljuista, lihaksikkaista miehistä. Hänen mukaansa syy ei piile hänen fetisseissään, vaan teknologiassa. ”Nyt sattuu olemaan niin, että tämän sukupolven teknologia on erittäin hyvä renderöimään metallia, kiviä ja dramaattista valaistusta”, Cliffy selitti. ”Läpinäkyvyydet ovat paljon vaikeampia tehdä, joten vaikka teknologia rokkaa panssarien mallinnuksessa, se ei oikein onnistu hiuksissa. Ja siksi avaruusjääkärimme ovat kaljuja.”

Mystery solved.

Lisää aiheesta

CliffyB: tytöt tykkäävät Gears of Warista

CliffyB laajentaa: selviytymiskauhua, kenties myös PS3:lle

CliffyB: pelibisneksen hypekoneen salat

Tytöt tykkäävät PC-pelaamisesta

Lue myös

Perjantaikevennys: tavallista hauskempia selainmainoksia

Twitter ja World of Warcraft – epäpyhä liitto kaikkea hyvää vastaan

Arvostelu: Gobliiins 4 (PC)