Uusimmat

”Cyberpunk 2077 oli vasta alkusoittoa” – CD Projekt Red aloitti jatko-osan tekemisen virallisesti

Kuva: © CD Projekt Red

10.01.2024 19:20 Muropaketin toimitus

Toimintaroolipeli Cyberpunk 2077 oli lukuisten erilaisten bugien runtelema, kun se tuli saataville joulukuussa 2020. Korjausten myötä peli on kuitenkin löytänyt oman fanikuntansa.

Cyberpunk 2077 -kehittäjä CD Projekt Red on intoillut siitä, että jatko-osa tulee jättämään alkuperäisen pelin varjoonsa. Roolipelin narrative director Igor Sarzyński on kertonut, että alkuperäinen peli oli vasta alkusoittoa, ja tiimi on virallisesti valmis kääntämään katseensa Orion-koodinimellä kulkevan jatko-osan kehittämiseen.

“Ensimmäinen päiväni Bostonin toimistolla! Mahtavaa tavata vanhoja ystäviä ja virallisesti käynnistää Orion-matkamme. En voisi olla projektista enempää innoissani, ja olen varma, että saamme aikaiseksi jotain todella erityistä. [Cyberpunk] 2077 oli vasta alkusoittoa”, Sarzyński on kirjoittanut sosiaalisessa mediassa.

Alkuperäinen peli ja sen Phantom Liberty -laajennus ovat olleet valtava menestys, sillä pelkkä lisäosa on käynyt kolmessa kuukaudessa kaupaksi yli viiden miljoonan kopion verran.

LUE MYÖS: Hupaisa Keanu Reeves -meemi lisättiin Cyberpunk 2077:ään